Contact en Route

Start en Finish is op het Roef! terrein achter de kantine.
Na-inschrijven vindt plaats in het clubgebouw van Roef!.

Adresgegevens zijn:
Clubgebouw SV Roef!
Stokeind 13
5066 XA Moergestel
Telefoonnr. Clubgebouw: 013 513 1966

Naar Google maps voor Stokeind 13, Moergestel

Openbaar Vervoer
Met de trein naar station Tilburg, vervolgens met bus 141 naar Moergestel, uitstappen Tilburgseweg of Rootven, 15 minuten wandelen tot de locatie. (plan uw reis via https://9292.nl )

Vragen of opmerkingen? Stel deze dan ook gerust hieronder bij reacties, we komen dan zo snel mogelijk bij u terug!

15 reacties op “Contact en Route

 1. Goedeavond, Heb vandaag bij jullie 15 km gelopen maar sta niet bij de uitslagen, dames 15 km, volgens mij had ik start nummer 842.
  Lisette van der Kallen
  Sluitappel 13a
  Sint-Oedenrode
  fortuna ’67
  06-20985654
  lisette.rene@kpnmail.nl

 2. Dank voor de organisatie. ik zag dat ik derde bij de V35 op de 10 km was, maar ben gelijk naar huis gegaan (dacht dat ik niet bij de eerste 3 hoorde). Ik weet niet of er een prijsuitreiking was, maar zoja kan ik mijn medaille nog op komen halen?

 3. Beste organisatie,
  Ook mijn man en ik staan beiden niet bij de uitslagen van de 15 km.
  We hebben toch allemaal met een chip gelopen?

 4. Beste organisatie, Op http://www.uitslagen.nl is niet de juiste uitslag van mijn startnummer 582 doorgegeven. I.p.v. 44,54 op de 10 km zie ik een nettotijd van 1.05,32. Kunt u spoedig een reactie geven over deze tijd. Alvast bedankt.

 5. Beste organisatie,

  Bij thuiskomst zag ik dat ik waarschijnlijk een hardloopschoen in de kleedkamer heb laten liggen (middelste/heren)
  Het gaat om het merk Hoka ; een zwarte schoen met oranje stiksels en zool. Hebben jullie deze toevallig gevonden?

 6. Beste organisatoren,
  Gisteren heb ik met plezier de 15 km gelopen (startnummer 857) maar de tijd is helaas niet opgenomen in de uitslagenlijst. (Mijn eigen meting was 1hr18min58sec. De chip was zoals het hoort op mijn schoen bevestigd en tijdens mijn finish heb ik de piep van tijdsignalering gehoord.) Maken jullie eea. nog in orde? Alvast bedankt!

 7. Beste organisatie,
  Bij het bekend maken van de uitslagen komt onze dochter er achter dat zij 3e is geworden in haar categorie. Ze heeft de 5 kilometer gelopen. De vraag is nu natuurlijk of zij een prijs heeft gewonnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *